Його звати Джеймс Стівен Дональдсон, або Джиммі Дональдсон. В травні йому виповниться 26 років. Він має 234 мільйони підписників на ЮТібі і він найпопулярніший ютюбер планети.

Джиммі Дональдсон виклав своє перше відео у лютому 2012, коли йому було всього лише 13 років. Він став відомим 2017 року, коли відео в якому він рахував до 100 000 отримало десятки тисяч переглядів за кілька днів. З того часу його популярність не падає. Більшість його відео отримує десятки мільйонів переглядів.

Коли канал почав приносити прибуток, Джиммі Дональдсон взяв на роботу свої друзів дитинства. Станом на 2023 рік Дональдсон має кілька каналів – БістРіактс, МрБіст Геймінг, МрБіст 2 і благодійний канал Біст Філантропі, і контент допомагає створювати команда з 250 людей.

Дональдсон багато коштів та часу витрачає на благодійність. Він заснував МрБіст Бургер та Фістаблз. Він допомагає збирати кошти для організацій, що займаються збереженням лісів та океану.

Чотири роки поспіль — з 2020 до 2023 — Джиммі Дональдсон був названий Творецем року на Стрімі Аворд (Ютюбівський Оскар). Глядачі мережі Нікелодеон два роки поспіль — у 2022 та 2023 — присуджували йому нагороду Улюблений Творець року на церемонії Нікелодеон Кідз Чойс.

Повну версію матеріалу читайте у Однокласнику, №1, 2024

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *