Фото автора Leeloo Thefirst: https://www.pexels.com/uk-ua/photo/5408919/

Чотири застосунки, що полегшать вивчення іноземної мови 

авторка Тетяна Неруш 

У часи вже звичного життя «онлайн» у нас з’являється дедалі більше вільного часу, який можна не тільки згаяти за переглядом сторіз в Інсті та Тік-Тоці, а й присвятити саморозвитку. Багатьох приваблює перспектива вивчення іноземних мов. Однак постає логічне питання: з чого, власне, почати і як зробити цей процес легким, цікавим та продуктивним? Якщо хочеш стати справжнім поліглотом і скласти ЗНО з іноземної на 200, пропонуємо ознайомитись із декількома корисними та ефективними застосунками, що неодмінно стануть у нагоді. 

Drops 

Застосунок Drops створений достоту для тих, хто прагне опанувати нову мову або удосконалити знання із вже вивченої. Під час реєстрації ти можеш обрати свій рівень знань (Basic, Intermediate чи Advanced), і згідно нього програма автоматично підбере завдання. Всього у вільному доступі є 28 мов, починаючи зі стандартної англійської та закінчуючи японською, китайською, турецькою та мовою гінді. Застосунок має окремі підрозділи з лексикою, поділені на різні рубрики (їжа, ключові фрази, «tips for travellers» та купа інших). Навчання відбувається переважно в ігровій формі з яскравими ілюстраціями, картками-асоціаціями та іншим інтерактивом. Завдяки цьому навчання буде не надто виснажливим і точно приємнішим за сидіння за шкільною партою. Аби не дати користувачу розлінуватися та забути про тренування, Drops регулярно надсилатиме нагадування про невиконані завдання. 

Однак одним із основних мінусів застосунку є обмеження у безкоштовному користуванні: після виконання певної кількості завдань продовжити займатися можна лише за десять годин. Або ж дістати скарби, наколядовані взимку, і підключити Pro-версію. 

Повну версію матеріалу читайте у Однокласнику, №3-4, 2023

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *